Videoer

Veibeskrivelse

Fra Oslo/Moss; ta av E6 mot Universitetet, Ås. Retning mot Ås/Ski. Forbi skole og Matforsk (nå Nofima) på venstre hånd. Følg skiltet mot Kjerringjordet ut på en grusvei. AntrozoologiSenteret holder til i et grått bygg i enden av grusveien, med AntrozoologiSenteret-skilt på veggen.

Fra Ski; forbi Ås sentrum, retning Drøbak. Forbi de gamle bygningene til NMBU på høyre hånd. Grå bygning på venstre hånd, med AntrozoologiSenteret-skilt på veggen. Kjør gjennom rundkjøringen og følg skiltet mot Kjerringjordet ut på en grusvei.

Det er parkering på AntrozoologiSenteret.

Reisebeskrivelse:

AntrozoologiSenteret ligger på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet(NMBU) i Ås, ca. 40 km syd for Oslo. Det er 80 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Ås. Fra Oslo og Oslo Lufthavn kan du reise til NMBU både med buss, tog eller bil.

For nærmere ruteopplysninger for tog og buss viser vi til internettadressen til:

Overnatting med enkel standard:

Aktuelle hoteller:

Gjesteboligene til Studentsamskipnaden på Ås (SiÅs) på campus (gåavstand til kurslokalene). Hyblene har enkel standard, og du kan komme til å måtte dele bad. Pris pr. natt inkludert sengetøy, håndklær og vask av rommer. Det er ikke matservering, men kjøleskap, så du må ta med egen mat.

Ås gjestehus ligger sentralt i Ås, med gåavstand til NMBU og kurslokalene. De tilbyr opptil 10 sengeplasser fordelt på fem rom. Du tar med egen mat som du legger i kjøleskapet, og spiser i hyggelig selskap med resten av gjestene.

Vestby hyttepark ligger ca 12. minutters kjøring fra Ås. Thon Hotel Ski ligger sentralt i Ski, med kort avstand til tog og buss direkte til Ås (lokaltog til Ås (toget er skiltet L21 Moss) eller lokalbuss, rute 510 skiltet Dyrløkke, Drøbak). Ski ligger ca 10 km nord for Ås. Reenskaug Hotel ligger i Drøbak sentrum. Drøbak ligger ca 10 km vest for Ås. (Lokalbuss fra Dyrløkke, Drøbak til Ås rute 510 skiltet Bøleråsen, Ski)

 

Du må selv avtale om det er lov til å bringe dyr inn på rommet der du bor.