Videoer

Hverdagslydighetskurs

AntrozoologiSenteret legger vekt på at du og hunden din etter endt kurs hos oss skal bli gode samfunnsborgere. Vi jobber for større aksept for hundehold i samfunnet og mener at skolerte hundeeiere og hunder er veien til målet.

Det legges vekt på grensesetting og kontroll, slik at vi kan sette større krav til hunden i hverdagen. Vi bygger på øvelsene fra grunnkurset og legger på mer og flere krevende forstyrrelser. Under kurset vil instruktørene legge på forstyrrelser gradvis, slik at hunden etter hvert skal kunne mestre de innlærte ferdighetene i hverdagen. På dette kurset vil vi så langt det er mulig prøve å oppsøke ukjente miljøer og stedet slik at hundenes ferdigheter blir godt generalisert

Våre instruktører er også opptatt av at du og hunden skal ha det morsomt sammen. Kurset vil legge stor vekt på aktivisering av både hund og eier.

Kurset avsluttes med en praktisk prøve.

tre

KURSINNHOLD:

Øvelser som vil bli vektlagt er:

  • Sitt og bli sittende
  • Ligg og bli liggende
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd
  • Hilse pent
  • Individuelle øvelser du tenker er viktig for deg og din hund.

For: Dette kurset er for hunder som har gått valpekurs og grunnkurs. Kurset retter seg også til voksne hunder som ikke har gått på kurs før.

Vi vil poengtere at dette ikke er et kurs for ”problemhunder”, disse anbefales å ta kontakt for en atferdskonsultasjon eller en privattime!

Tidspunkt: Kurset går over 6 kvelder, en dag i uka.

Pris: 2500 kr.

Se kurskalender

Påmelding