Videoer

Hvem er vi?

AntrozoologiSenteret er ditt kompetanse sted på hund. Om du skal ha en god kamerat, et velfungerende familiemedlem eller en konkurransehund, tilbyr vi læring og oppdagelse sammen med andre hundemennesker. Et av de viktigste elementene i et godt hundehold er trygge førere som har kunnskap om hund og hundehold. Derfor setter vi av mye tid til individuell oppfølging og veiledning av hver enkelt

Sammen med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet kan vi tilby kurs i dyreassisterte intervensjoner. Dyreassisterte intervensjoner er aktive, tidsavgrensede tiltak hvor man bruker samhandling med dyr i ulike former som supplement til ordinære tiltak. Vi har designet, deltatt og samarbeidet innen forskning på hunders betydning for menneskets helse, vi har også hatt prosjekter med hund på sykehjem, sykehus, skoler og diverse andre typer institusjoner. Vi utdanner og godkjenner skolehund-, terapihund- og besøkshudsekvipasjer. Vi har deltatt i flere internasjonale prosjekter.

På våre kurs gir vi folk verktøy for å takle hverdagslige utfordringer som innkalling, gå pent i bånd, hilse pent på mennesker og lignende. Samfunnet setter stadig større krav til hundeholdet, og vi på AntrozoologiSenteret hjelper våre kursdeltakere til å tilpasse seg disse på en gøy og hyggelig måte både for hund og eier.

Vi legger vekt på positive innlæringsmetoder, i tillegg til rammer og trygghet for hunden. Å ha hund skal være glede og berikelse i hverdagen, vi skal ha det morsomt og hyggelig sammen med vår firbente familiemedlemmer.

Våre instruktører har stor kompetanse og lang erfaring på opplæring og veiledning av både to- og firbente!

Vi er så heldig at vi kan ha kurs både ute og inne. Inne har vi undervisningslokaler og plass til trening som ikke krever så mye plass. I tillegg har vi unike muligheter for miljøtrening av valper og unge hunder i et stort bygg med spennende miljø og utfordringer. Ute har vi 4 mål med plen som vi kan boltre oss på.

Velkommen til et hyggelig og lærerikt kurs!